Aluekeskuspalkkahakemus vuodelle 2019

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus / Pirkanmaa julistaa haettavaksi aluekeskuspalkan vuodelle 2019. Aluekeskuspalkan hakuaika on 18.6.-2.8.2018

Aluekeskuspalkkaa myönnetään ensisijaisesti pirkanmaalaisille vapaan kentän tanssitaiteilijoille taiteelliseen työskentelyyn. Aluekeskuspalkkaa voidaan myöntää myös alueen ulkopuolisille tanssitaiteilijoille, jos taiteellinen työskentely tapahtuu Pirkanmaalla. Työskentely voi olla teoskeskeistä, work in progress -työskentelyä, taiteellista hanke- tai projektitoimintaa tai jotakin muuta, mikä tukee hakijan taiteellisen työn kehittymistä.

Aluekeskuspalkkaa voi saada 1-3 kk ajaksi ja kyseessä on aina henkilökohtainen kuukausipalkkasuhde. Aluekeskuspalkan suuruus on 2 400 €/kk.

Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksen aluekeskuspalkka haku- ja valintaprosessi uudistuu. Liikelaiturin House-taiteilijoita ei haeta erillisellä haulla, vaan aluekeskuspalkkahakemuksista valitaan myös Liikelaiturin House-taiteilijat vuodelle 2019. Aluekeskuspalkkahakemuksen työsuunnitelma-liitteen korvaa hakijan oma pohdinta aluekeskuspalkan merkityksestä hänen tämän hetkisen työuransa kannalta. Lisäksi valintaprosessin tukemiseksi ja syventämiseksi käyttöön otetaan kehityskeskustelut.

Kehityskeskusteluun kutsutaan hakemusten perusteella 10-14 taiteilijaa. Kehityskeskusteluiden ajankohta on la-su 11.-12.8.2018 ja aikaa varataan 75 min / taiteilija. Kehityskeskusteluun osallistuvat toiminnanjohtaja Piia Kulinin lisäksi Pirkanmaan Tanssin Keskus ry:n hallituksen jäsenet Maija Hoisko, Tuula Linnusmäki ja Samuli Roininen.

Kehityskeskustelussa tarkastellaan taiteilijan tämän hetkistä uraa, työtilannetta, osaamista, kehitystoiveita sekä tulevaisuuden haaveita. Kehityskeskustelu on luottamuksellinen tilaisuus ja sen tavoitteena on tukea taiteilijan henkilökohtaista urapolkua. Lisäksi halutaan nostaa päätöksentekoa varten taiteilijan oma ääni esille. Pääpaino siirretään kirjallisesta materiaalista aitoon kohtaamiseen ja keskusteluun. Keskusteluiden pohjalta tehdään päätökset vuodelle 2019 myönnetyistä aluekeskuspalkoista.

Aluekeskuspalkkahakemukset liitteineen toimitetaan määräpäivään 2.8.2018 klo 15:00 mennessä alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Hakemusta ja liitteitä ei oteta postitse vastaan vaan kaikki materiaali lähetetään sähköisessä muodossa. Lue tarkempi hakemuksen täyttöohje tästä.

HUOM! Lomakkeelle kirjoittamasi tiedot eivät tallennu automaattisesti, ja jos verkkoyhteys pätkii lomaketta lähetettäessä, tiedot saattavat hävitä. Tästä syystä kirjoita lomakkeeseen tulevat tekstit valmiiksi ensin omalla koneellasi olevaan tekstidokumenttiin ja kopioi ne sieltä oikeisiin kohtiin, kun kaikki tiedot ja liitteet ovat valmiina lähetettäviksi.

Saat lähettämistäsi tiedoista varmistuksen automaattisesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli tätä viestiä ei tule (tarkista varuilta myös roskaposti), ota yhteyttä toiminnanjohtajaan.

Tiedustelut

Ajalla 18.6.-28.6.2018
Toiminnanjohtaja Piia Kulin
p. 050 552 1138 / piia.kulin (ät) sisasuomentanssi.fi

Ajalla 2.7.-31.7.2018
Puheenjohtaja Tuula Linnusmäki p. 045 127 0889 / tuula.linnusmaki (ät) sisasuomentanssi.fi

Päätökset aluekeskuspalkasta tehdään elo-syyskuun 2018 aikana.

Hakulomake: Aluekeskuspalkka 2019 (Pirkanmaa)

1. Hakijan tiedot

Nimi

Jakeluosoite

Postinumero ja -toimipaikka

Puhelin

Sähköposti

Syntymäaika

Hakijan lyhyt esittely (max. 5 lausetta):

2. Aluekeskuspalkan määrä

Aluekeskuspalkkaa haetaan:
1 kk2 kk3 kk

3. Työskentely

Miten aluekeskuspalkka tukee taiteellisen työskentelyn kehittymistä? (tiivistelmä, maks. 10 lausetta)

Onko työskentelyjaksoon mahdollista ottaa mukaan myös työharjoittelijoita Tampereen konservatorion tanssijakoulutuksesta?
KylläEi
Jos vastasit kyllä, kuinka monta harjoittelijaa?

4. Aikataulu

Alustava aikataulu:

5. Hakemuksen liitteet

Hyväksytyt tiedostomuodot: doc., docx. ja pdf. Lähetä mahdolliset kuvatiedostot jpg., tiff. tai png. -tiedostoina. Tiedoston maksimikoko on 1 MB.

Pakolliset liitteet:

Motivaatiokirje: pohdi missä urasi vaiheessa olet tällä hetkellä ja miten aluekeskuspalkka tukisi taiteellista työskentelyäsi ja sen kehittymistä. (maks. 1 sivu):

Hakijan CV (maks. 2 sivua):

Muut liitteet:

Mahdolliset verkkolinkit:

Muut liitteet (nimeä alle ja lataa tiedostot järjestyksessä):

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Pirkanmaa ja Häme

Toiminnanjohtaja
Piia Kulin
gsm. 050 552 1138
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Postiosoite:
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere