Aluekeskuspalkkahaku vuodelle 2020 auki 1.7.-11.8.

Pirkanmaan Tanssin Keskus julistaa haettavaksi aluekeskuspalkan vuodelle 2020. Aluekeskuspalkan hakuaika on 1.7.-11.8.2019.

Aluekeskuspalkka myönnetään ensisijaisesti pirkanmaalaisille vapaan kentän tanssitaiteilijoille taiteelliseen työskentelyyn. Aluekeskuspalkkaa voidaan myöntää myös alueen ulkopuolisille tanssitaiteilijoille, jos taiteellinen työskentely tapahtuu Pirkanmaalla. Työskentely voi olla teoskeskeistä, work in progress -työskentelyä, taiteellista hanke- tai projektitoimintaa tai jotakin muuta, mikä tukee hakijan taiteellisen työn ja uran kehittymistä. Aluekeskuspalkkahakemuksista valitaan myös Liikelaiturin House-taiteilijat vuodelle 2020.

Aluekeskuspalkkaa voi saada 1-3 kk ajaksi ja kyseessä on aina henkilökohtainen kuukausipalkkasuhde. Aluekeskuspalkan suuruus on 2 400 €/kk.

Pirkanmaan Tanssin Keskuksen aluekeskuspalkan haku- ja valintaprosessi uudistuu. Viime vuonna käyttöön otetun motivaatiokirjeen lisäksi aluekeskuspalkkaa voi hakea motivaatiovideolla. Kaikille halukkaille järjestetään myös henkilökohtainen keskustelutilaisuus, jonka tavoitteena on avata hakemusta ja aluekeskuspalkalla suunniteltua taiteellisen työskentelyn sisältöä. Uudistusten tarkoituksena on siirtää haku- ja valintaprosessin pääpaino kirjallisesta materiaalista aitoon kohtaamiseen ja keskusteluun. Lisäksi päätöksenteon tukemiseksi ja syventämiseksi halutaan nostaa taiteilijan oma ääni esille.

Hakuohjeet ja hakemuksen täyttäminen: www.sisasuomentanssi.fi/pirkanmaa/aluekeskuspalkka/

Pirkanmaa ja Häme

Toiminnanjohtaja
Piia Kulin
gsm. 050 552 1138
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Postiosoite:
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere