Jäsenedut

Jäsenenä saat alennuksia aluekeskuksen järjestämästä toiminnasta, kuten kursseista ja esityksistä. Lisäksi tällä hetkellä voimassa olevia jäsenetuja ovat:

1. Liikelaituri

Jäsenet saavat aluekeskuksen harjoitus- ja esitystila Liikelaiturin käyttöönsä 3 € / h. Aikoja varataksesi tarvitset tunnukset, jotka saat toiminnanjohtajalta: piia.kulin@sisasuomentanssi.fi

2. Tanssimatto

Jäsenenä saat aluekeskuksen vanhat tanssimatot (valk., ala 7 x 8 m) 50 euron hintaan viikoksi. Kysy lisää toimistosta. Varastossa on myös muita yksittäisiä mattoja, joten tule käymään ja tutustumaan valikoimaan.

3. Videokamera, järjestelmäkamera ja kannettava Boomblaster-soitin

Jäsenenä saat viikon lainaan aluekeskuksen videokameran tai järjestelmäkameran tai kannettavan Boomblaster-soittimen 20 euron panttia vastaan.

4. Neuvotellut alennukset

Jäsenkorttia vastaan saat:

  • 10 % alennus Cafe Aamuruskon kaikista tuotteista (Cafe Aamurusko os. Tammelan Puistokatu 30, Tampere)
  • 10 % alennus Ballerina & Liikunnan kaikista norm. hintaisista tuotteista sekä kerralla ostetuista ryhmäpuvuista ja tossuista erikseen sovittavan alennuksen tapauskohtaisesti
  • 15 % alennus Piruetin normaalihintaisista tuotteista. Alennus ei koske cd- ja dvd-levyjä, eikä strasseja, eikä sitä voida yhdistää muihin etuihin ja tarjouksiin.

Saat jäsenedut käyttöösi heti kun olet maksanut jäsenmaksun ja me olemme toimittaneet sinulle jäsenkortin. Jäsenedut saat vain jäsenkortilla, joten pidä sitä aina mukanasi. Jäsenkortti ja neuvotellut jäsenedut ovat voimassa aina vuoden loppuun asti.

 

Pirkanmaa ja Häme

Toiminnanjohtaja
Piia Kulin
gsm. 050 552 1138
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Postiosoite:
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere