Ammattilaisille

Näiltä sivuilta löydät ammattilaisille suunnatun ajankohtaisen tiedon mm. ammattitreeneistä, workshopeista, avoimista hauista ja työtilaisuuksista.

Uusin sähköpostiedote löytyy Ammattilaiset -pudotusvalikon kohdasta Etiedote
Hae Pirkanmaan Tanssin Keskuksen jäsenyyttä: täytä jäsenhakemus

Juuri nyt

Opettaja: Janina Rajakangas
Aika: pe 20.2.2015 klo 11-15
Paikka: Liikelaituri os. Yliopistonkatu 58 D, Tampere
Hinta: 40 €

Sisältö:

Työpajassa Janina opettaa Tulevan anatomia -teoksessa käyttämäänsä tanssin ja havainnon metodia. Janina on kehittänyt metodin, joka yhdistää kontakti-improvisaatiossa löydetyn kosketuksen somaattisissa tekniikoissa käytettyyn informoivaan kosketukseen. Kosketus on sisällytetty improvisaatiotehtäviin, joissa se toimii informoijana ja mahdollistaa tanssijan moniulotteisen havainnoinnin itsestään ja toisista. Kosketus antaa tanssijalle tietoa kehon logiikasta ja syventää tanssijan ymmärrystä oman tanssin mahdollisuuksista. Tanssi löydetään aistihavaintojen kautta ja tuloksena on kommunikoiva, avoin ja monipuolinen tanssija liikkeessä ja läsnäolossa. Kurssilla työskennellään yksin, pareissa ja ryhmässä avaten Tulevan anatomia teokseen kehitettyä liikemateriaalia ja ajatuksia sen taustalla.

Janina Rajakangas opiskeli tanssitaiteen kandiksi Lontoossa ja koreografian maisteriksi Teatterikorkeakoulussa Helsingissä. Valmistumisensa jälkeen Janina on koreografioinut kolme koko illan teosta ja esiintynyt tanssijana Lontoossa ryhmille Requardt & Rosenberg ja Robert Clark. Janina on opettanut nykytanssia ammattitanssijoille aamutuntien ja projektien muodossa Suomessa, Iso-Britanniassa, Sloveniassa, Italiassa ja Ruotsissa. Tampereella Liikelaiturilla 21.2.2015 klo 19 vierailee Janinan, Elina Pirisen ja Nollapiste-kollektiivin yhteisteos Tulevan Anatomia.

Ilmoittautuminen:
Kurssille mahtuu 20 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset 6.2.2015 mennessä: haku(at)sisasuomentanssi.fi

Kurssimaksu tulee maksaa 13.2.2015 mennessä. Ohjeet kurssimaksun suorittamiseen saat ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli kurssimaksu ei ole maksettu määräpäivään mennessä, menetät kurssipaikkavarauksen.

TULEVAN ANATOMIA -NÄYTTÄMÖTEOS
Aika: la 21.2.2014 klo 19.00
Paikka: Liikelaituri
Liput: 18 / 12 €
Varaukset: toimisto(at)sisasuomentanssi.fi / 050 352 8138 sekä 1 h ennen ovelt

Tulevan anatomia on kolmiosainen näyttämöteos, joka pyrkii hahmottamaan tulevaa äänen ja liikkeen kautta. Tässä ja nyt.
Koreografeina Elina Pirinen ja Janina Rajakangas
Tanssi Nollapiste-kollektiivi Elsa Heikkilä, Malwiina Heikkilä, Emmi Hyvönen, Pauliina Kyttä ja Katja Sallinen.

Esitysvierailu ja työpaja järjestetään yhteistyössä Läntisen tanssin aluekeskuksen kanssa.

—–

ALUEKESKUS PÄIVITTÄÄ AMMATTILAISTEN TIETOJA NETTIKATALOGIA VARTEN

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus / Pirkanmaan Tanssin Keskus ry:n keräämä, paljon käytetty ja kysytty ammattilaiskatalogi on päivityksen tarpeessa! Katalogissa esitellään Pirkanmaan alueella toimivia tanssin ammattilaisia ja siihen pyritään kokoamaan kaikki alueella eri tanssin lajien parissa ammattimaisesti toimivat henkilöt.

Lähetä tietosi lomakkeet -valikon kautta. Katalogi jaetaan viiteen osaan otsikoilla Opettajat / Tanssijat / Koreografit / Luokittelemattomat tanssitaiteilijat / Tanssiryhmät. Mikäli haluat tulla katalogissa esiin useammassa kuin yhdessä kategoriassa, täytä kunkin alueen lomake erikseen. Erityisesti vapaamuotoisen esittelytekstin laatimisessa toivomme, että ei käytettäisi samaa esittelytekstiä useaan kertaan, vaan että esittelyssä avattaisiin omaa osaamista juuri kyseisen alan kannalta.

Ammattilaiskatalogin julkaiseminen on lykkäytynyt, ja vielä ennättää lähettää omat tietonsa päivitykseen.

Pirkanmaa ja Häme

Toiminnanjohtaja
Piia Kulin
gsm. 050 552 1138
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Postiosoite:
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere