Liikelaituri

Aluekeskuksen harjoitustila Liikelaituri sijaitsee Tampereella osoitteessa Yliopistonkatu 58 D. Harjoitustila on tarkoitettu ensisijaisesti PTK:n jäsenten käyttöön. Vuorovaraukset tehdään suoraan harjoitustilan omaan googlekalenteriin, jonka kautta tilan varaustilannetta ja vapaita vuoroja voi seurata. Tunnukset saa toiminnanjohtaja Piia Kulinilta.

Alta löydät kattavasti lisäinfoa harjoitustilasta:

 

Kuka voi hakea

Ainoastaan PTK ry:n jäsenet voivat varata harjoitusvuoroja.

 

Tilan käyttötarkoitus

Tila on tarkoitettu kaikkien PTK ry:n jäsenten yhteiseksi tilaksi. Tilan voi varata taiteelliseen työskentelyyn ja harjoitteluun sekä maksullisten esitysten, tapahtumien ja työpajojen järjestämiseen.

 

Tunnukset

Varattavia vuoroja ei erikseen haeta, vaan tunnuksen itselleen lunastaneet voivat itse varata vapaana olevia aikoja kalenterista voimassa olevan varausaikataulun mukaisesti. Varaukset kirjautuvat kalenteriin varausjärjestyksessä. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, pyydä ne toiminnanjohtajalta.

 

Jäsenten käyttömaksut

1. Omaan taiteelliseen työskentelyyn ja harjoitteluun.

Hinta: 3 €/h.

2. Jäsenten järjestämät maksulliset esitykset, tapahtumat, työpajat.

Hinta: 25 €/h. Maksat tämän hinnan vain pääsymaksullisesta ajasta et valmistavasta ajasta. Esim. varaus klo 17-21, jona aikana esitys klo 19-20. Tällöin maksat klo 17-19 välin 3 €/h, klo 19-20 25 € ja klo 20-21 3 €. HUOM! Liikelaiturin suosituslipunhinnat: 10 / 5 € tai 15/10 €.

 

Peruutusehdot

– 2 vkoa ennen peruutus ilmainen.

– Sen jälkeen maksu normaalin käytännön mukaan, vaikka tilaa ei käyttäisikään.

– Ainoastaan lääkärintodistukselle voidaan varaus perua ilman korvausvelvollisuutta.

Omaa vuorovarausta ei voi poistaa kalenterista jos aikaa on alle 2 viikkoa, vaan varauksen kohdalle voi oman nimensä jälkeen kirjoittaa: TILA VAPAANA. Tällöin tila on vapaana muiden varattavaksi ja tilan lopullinen käyttäjä maksaa käyttömaksun.

HUOM! Käyttäjällä ei ole oikeutta siirtää varattua saliaikaa toiselle osapuolelle.

 

Harjoitusvuoro

Harjoitusvuoro aloitetaan ja lopetetaan oman varauksen mukaan. Oman vuoron jälkeen poistutaan tilasta mahdollisimman ripeästi, jotta seuraava tilan käyttäjä saa työskentelyrauhan.

 

Avaimet ja etätunnisteet

Avaimet luovutetaan allekirjoitusta vastaan avainrinkien vastaaville. Avain on arvoesine, joka tulee säilyttää turvallisesti käyttäjän välittömässä hallinnassa. Avainta ei tule luovuttaa ulkopuolisille edes hetkellisesti eikä sitä voida siirtää jäseneltä toiselle kuin tiedossa olevien avainpiirien sisällä. Avaimen hävittäjä maksaa itse sekä taloyhtiön että harjoitustilan ovien uudelleen sarjoituksen. Etätunnisteen hävittäjä/rikkoja maksaa itse uuden etätunnisteen ja tunnistepisteiden uudelleen automatisoinnin.

 

Siivous

Käytön jälkeen jokainen käyttäjä siivoaa tilan seuraavasti:

LATTIA: Lakaise roskat pois lattialta ja puhdista tanssimatot käytön jälkeen -> pyyhi matot kuivalla mopilla tai jos tanssimatot ovat likaantuneet, nihkeällä mopilla.

KEITTIÖ: Tiskaa käyttämäsi astiat ja varmista, että jääkaapissa tai muissa kaapeissa ei ole mitään pilaantuvaa. Tyhjennä roskis tarpeen mukaan.

VESSAT: Jäävät siisteiksi ja siellä on paperia.

PUKUHUONE: Ota poistuessasi mukaasi kaikki omat vaatteesi ja tavarasi. Pukuhuonetta ei voi käyttää säilytystilana.

 

Ovien aukioloajat ja lukitus

Taloyhtiön sekä harjoitustilan ovet ovat automaattisen sähkölukituksen piirissä. Ovet ovat auki ma-pe klo 6.30-17.00 välillä. Ovea ei voi jättää auki yllä olevien aikojen ulkopuolelle, sillä siitä aiheutuu automaattinen hälytys vartiointiliikkeeseen. Vartiointiliikkeen käynti maksaa 70 € ja sitä ei voi perua. Harjoitustilan käyttäjä maksaa itse vartiointiliikkeen käynnissä aiheutuneen maksun. HUOM! Poistuessasi tilasta varmista, että etuovi on tuplalukossa sekä laiturin ovi on lukossa.

 

Paloilmoitinlaitteisto

Taloyhtiössä ja harjoitustilassa on automaattinen paloilmoitinjärjestelmä. Hälytys tapahtuu automaattisesti ja sitä ei voi perua. Paloilmoittimien erhemaksu on käyttäjän huolimattomuudesta tai tuottamuksellisuudesta

aiheutettuna 800 €. Mikäli harjoitustilan käyttäjä aiheuttaa omalla
huolimattomuudellaan tai tuottamuksellisesti paloilmoittimen hälytyksen, maksaa harjoitustilan käyttäjä itse erhemaksun. Tupakointi ja avotulen teko (myös kynttilät) sisätiloissa on kielletty.

 

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Harjoitustilan käyttäjä on velvollinen hoitamaan huoneistoa ja sen omaisuutta huolellisesti. Mikäli huoneiston kunnossa tai omaisuudessa on puutteita tai vikoja, niistä tulee ilmoittaa välittömästi aluekeskuksen toiminnanjohtajalle. Harjoitustilan käyttäjä on korvaus- ja vastuuvelvollinen mikäli hänen harjoitusvuorollaan hän, työryhmän jäsen tai ulkopuolinen henkilö aiheuttaa huolimattomuudella tai tuottamuksellisesti vahinkoa tai muuta haittaa harjoitustilaan ja/tai sen omaisuuteen, taloyhtiöön ja/tai sen omaisuuteen tai muille ihmisille ja/tai heidän omaisuuteensa.

Vuorovarauksen tehdessään harjoitustilan käyttäjä sitoutuu noudattamaan ohjeita tilan käytöstä. Lisäksi käyttäjä on korvaus- ja vastuuvelvollinen sekä tilaan, taloyhtiöön, avaimiin ja etätunnisteisiin, oviin että paloilmoitinlaitteistoon liittyvissä vahingonteoissa.

Pirkanmaa ja Häme

Toiminnanjohtaja
Piia Kulin
gsm. 050 552 1138
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Postiosoite:
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere