Muut ohjelmapalvelut

1. Tyky

Tanssin sekä mieltä että kehoa huoltavaa vaikutusta hyödyntäviä tyky-palveluita, kuten tanssityöpajoja

2. Koulutus

Koulutamme hoitolaitosten henkilökuntaa liikunnallisen terapian pitämiseen. Koulutuksen jälkeen he voivat lisätä esimerkiksi vanhusten hyvinvointia virikkeellisen liikkeen ja musiikin kautta.

3. Tuote-esittely

Ammattitanssijat voivat olla toteuttamassa tuote-esittelyjä esimerkiksi messutapahtumissa, tuotelanseerauksissa sekä tv-mainoksissa. Koreografia suunnitellaan yrityksen toiveiden ja tavoitellun viestin perusteella ja sen esittävä tanssin ammattilaiset. Tällä uudella ja innovatiivisella yhteistyöllä huomioarvo on varmasti taattu!

4. Tilausteos

Tilausteos on esitys, joka valmistetaan varta vasten asiakkaan toiveiden pohjalta jotain tiettyä tilaisuutta tai tapahtumaa varten. Teos voidaan toteuttaa myös siten, että yrityksen henkilökunta pääsee osallistumaan tanssiosuuteen.

5. Tanssiesitys

Valmis tanssiesitys voidaan muokata esitettäväksi erilaisissa ympäristöissä ja tilaisuuksissa. Esityksen kesto on räätälöitävissä. Tanssiesitykset sopivat hienosti vaikkapa pikkujouluihin, kesäjuhliin, asiakastilaisuuksiin ja avajaisiin.

6. Hyväntekeväisyys

Välitämme tanssin ammattilaisia ilahduttamaan ihmisiä päiväkotilapsista aina erilaisten hoitolaitosten asukkaisiin. Yritykset voivat lahjoittaa tanssivia tervehdyksiä elämyslahjoiksi haluamiinsa kohteisiin ympäri vuoden. Esimerkiksi joulukorttirahat voi ohjata tänä vuonna hyvään tarkoitukseen elämyslahjan muodossa.

Täytä yhteydenottolomake tai lähetä sähköpostia ja räätälöidään yhdessä organisaationne tarpeisiin soveltuva kokonaisuus!

Piia Kulin
Toiminnanjohtaja
050 552 1138
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Pirkanmaa ja Häme

Toiminnanjohtaja
Piia Kulin
gsm. 050 552 1138
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Postiosoite:
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere