Liikelaiturin juhlat 1.12.2018

Kuva: Niina Rajaniemi

Pirkanmaan Tanssin Keskuksen koordinoimalla Liikelaiturilla on vietetty kuluvana vuonna juhlavuotta erilaisten tapahtumien ja esitysten kera. Juhlaan on aihetta, sillä Liikelaiturille myönnettiin syksyllä 2017 tanssitaiteen valtionpalkinto ja tänä vuonna Liikelaituri täyttää 5 vuotta. Juhlavuosi huipentuu Liikelaiturilla vietettäviin juhliin 1.12.2018.

Päivä alkaa Liikelaiturin avoimilla ovilla klo 10. Luvassa on mm. kehon herättelyä ja liikkeeseen saattelua pirkanmaalaisten tanssitaiteilijoiden Hanna Kahrolan ja Nelli Ojapalon johdattelemana. Avointen ovien jälkeen klo 11-12 tarjolla on 200:lle ensimmäiselle perinteinen joulupuurotarjoilu ulkoilmassa. Tulijoita suositellaan pukeutumaan säänmukaisesti. Avoimet ovet ja puurotarjoilu ovat suunnattu kaikille lapsista ikäihmisiin.

Liikelaiturin juhlatilaisuus järjestetään iltapäivällä klo 13 alkaen. Juhlapuhujat ovat Rosa Meriläinen (pääsihteeri keskusjärjestö KULTA) ja Samuli Nordberg (yliopistonlehtori Näty). Juhlatervehdyksillä Liikelaituria muistavat Matti Numminen (johtaja Tanssin talo), Pilvi Porkola (performanssitaiteilija, kirjoittaja ja taiteen tutkija), Paula Tuovinen (johtaja Taiteen edistämiskeskus) ja Jussi Tuulensuu (vastaava päätoimittaja Aamulehti). Juhlassa esiintyy performanssitaiteilija Helinä Hukkataival, pirkanmaalaisia tanssitaiteilijoita ja seremoniamestarina toimii sirkustaiteilija, klovni Janna Haavisto. Juhlassa jaetaan kaksi Liikelaiturin juhlavuoden katsojapalkintoa, toinen suuryleisön edustajalle ja toinen tanssin ammattilaiselle. Lisäksi luvassa juhlabingo, ongintaa, yllätysohjelmaa sekä kakkua ja kahvia.

Kaikkiin päivän tapahtumiin on vapaa pääsy! Ei ennakkoilmoittautumisia eikä lahjoja.

TERVETULOA JUHLIMAAN!

Juhlapäivän 1.12.2018 ohjelma Liikelaiturilla:

klo 10-11     Liikelaiturin avoimet ovet lapsista ikäihmisiin

klo 11-12     Joulupuurotarjoilu

klo 13-15     Liikelaiturin Juhlat           

Ohjelmatiedot yksityiskohtaisemmin tapahtumasivulla.

 

Lisätiedot

Toiminnanjohtaja Piia Kulin, puh. 050 552 1138, piia.kulin (ät) sisasuomentanssi.fi

Pirkanmaa ja Häme

Toiminnanjohtaja
Piia Kulin
gsm. 050 552 1138
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Postiosoite:
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere