Jazzin ja tanssin taiteilijaresidenssi New Yorkissa

Vuoden 2014 hakuaika on päättynyt.

Taiteen edistämiskeskuksen Lounais-Suomen toimipisteellä ja Läntisen tanssin aluekeskuksella on yhteinen taiteilijaresidenssi Manhattanilla New Yorkissa. Taiteen edistämiskeskuksen Lounais-Suomen toimipiste tarjoaa residenssiä ensisijaisesti jazzmuusikoille. Läntisen tanssin aluekeskuksen residenssi on kohdennettu tanssitaiteen ammattilaisille.

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus / Pirkanmaa tekee yhteistyötä Läntisen tanssin aluekeskuksen kanssa ja tarjoaa pirkanmaalaisille tanssitaiteilijoille mahdollisuuden hakea New Yorkin taiteilijaresidenssiin. 

Residenssijaksot ovat 2–4 viikon mittaisia, ja ne ovat takuumaksua lukuun ottamatta ilmaisia. Takuumaksu 150 euroa palautetaan residenssijakson jälkeen. Takuumaksusta annetaan tarkemmat ohjeet myöntöpäätöksen yhteydessä.

Matkakustannuksiin tai oleskelukustannuksiin ei osoiteta erikseen tukea. Vierailijoita otetaan pääsääntöisesti yksi kerrallaan, ja residenssiasunnossa on yksi vuode. 

Residenssitaiteilijat valitaan työsuunnitelmien pohjalta. Hakemuksessa kannattaa kirjoittaa, mitä aikoo residenssijakson aikana tehdä New Yorkissa ja miten se vaikuttaa omaan taiteelliseen toimintaan. Residenssipäätökset tehdään toukokuun 2013 aikana. Residenssijakso raportoidaan matkakertomuksella, joka toimitetaan kuukauden kuluessa jakson päättymisestä. Matkakertomukset ovat tärkeitä, sillä niiden avulla Läntinen tanssin aluekeskus, Sisä-Suomen tanssin aluekeskus ja Taiteen edistämiskeskuksen Lounais-Suomen toimipiste suunnittelevat residenssitoiminnan mahdollista jatkoa.

Tiedustelut:
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus / Pirkanmaa
Toiminnanjohtaja Piia Kulin
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi puh. 050 552 1138

Läntinen tanssin aluekeskus
Toiminnanjohtaja Lotta Skaffari
lotta.skaffari(at)l-tanssi.fi puh. +358 400 546 012

Pirkanmaa ja Häme

Toiminnanjohtaja
Piia Kulin
gsm. 050 552 1138
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Postiosoite:
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere