Ladataan tapahtumia

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PLASTIC

30.5.2018 klo 19:00 - 19:40

PLASTIC on roskamuovista ja sen paljoudesta maailmassa kauhistunut video- ja tanssitaideteos. Jos ihmiskunta jatkaa muovin tuottamista samaan tahtiin kuin nyt, maapallo lopulta hukkuu muoviin. Tällöin luonto on enää kaunis, utuinen muisto, myyttinen tarina. Tulevassa teoksessa kehon vinksahtaneisuus ja vääristyminen, epänormaalius tasapainottelee soljuvan ja spiraloivan liikkeen kanssa. Liikkeellinen materiaali on syntynyt erilaisten improvisatoristen tehtävien kautta, teoksen dramaturgiasta vastaa Nelli Ojapalo. Työryhmä on työskennellyt alusta lähtien kollektiivisesti, yhdessä luoden, tutkien ja ehdottaen.

Liikelaiturin kevään House-taiteilija Nelli Ojapalo työskentelee työryhmänsä kanssa huhti-toukokuussa Liikelaiturilla. Avoimen koetanssin kautta teokseen valittiin tanssijoiksi Tampereen konservatorion harjoittelijat Iris Niinistö ja Anni Honkanen. Ääni- ja valosuunnittelusta teoksessa vastaa Tony Sikström, joka opiskelee ensimmäistä vuotta Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun valo- ja äänisuunnittelun laitoksella.

Nelli Ojapalo on vapaan kentän tanssitaiteilija, joka valmistui PKKY ammattiopisto Outokummusta tanssijaksi keväällä 2017. Aiemmin hän on opiskellut Lahden kansanopistossa näyttelijäntyötä sekä työskennellyt laaja-alaisesti esittävien taiteiden kentällä. Hän pyrkii työssään kokeilemalla, tutkimalla ja kiinnostuksen herättelyllä löytämään uusia liikkeellisiä ulostuloja.

Esitykset 30.5. klo 19 ja 31.5. klo 19
Kesto n. 40min
Liput 10 / 5 €

Lippuvaraukset ja lisätiedot: liikelaituri (ät) sisasuomentanssi.fi

Ohjaus ja liikedramaturgia: Nelli Ojapalo
Tanssijat: Anni Honkanen ja Iris Niinistö
Äänisuunnittelu: Tony Sikström

PLASTIC on osa Liikelaiturin juhlavuosi -tapahtumaa. Pirkanmaan Tanssin Keskuksen koordinoimalle Liikelaiturille myönnettiin tanssitaiteen valtionpalkinto syksyllä 2017. Vuonna 2018 vietetään Liikelaiturin 5-vuotisjuhlia pirkanmaalaisten tanssitaiteilijoiden esitysten ja tapahtumien kera. Joulukuussa juhlavuosi huipentuu, kun Liikelaiturilla vietetään Juhlat 1.12.

Tapahtumasivu Facebookissa: https://www.facebook.com/events/118625775653636/

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30.5.2018
Aika:
19:00 - 19:40

Järjestäjä

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Puhelin:
050 552 1138
Sähköposti:
Kotisivu:
www.sisasuomentanssi.fi/pirkanmaa

Tapahtumapaikka

Liikelaituri
Yliopistonkatu 58 D, Tampere, Finland
+ Google Map

Pirkanmaa ja Häme

Toiminnanjohtaja
Piia Kulin
gsm. 050 552 1138
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Postiosoite:
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere