Tanssivan joulukalenterin luukut aukeavat Lahdessa ja Hämeenlinnassa

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus järjestää jälleen Tanssivan joulukalenterin Kanta- ja Päijät-Hämeessä yhdessä alueellisten tanssin ammattilaisten kanssa. Jouluinen tanssitapahtuma järjestettiin Lahdessa ensimmäistä kertaa vuonna 2008. Hämeenlinnassa ensimmäiset tanssivat luukut avattiin vuonna 2009.

Ensimmäiset luukut aukeavat sekä Hämeenlinnassa että Lahdessa ensi viikon perjantaina 2.12.2011. Hämeenlinnassa Magda Timonen ja Feeniks-tanssiryhmä ilahduttavat tanssillaan Koivikko-kodin väkeä, Lahdessa tanssitaiteilijat Nadja Pärssinen ja Meri-Tuuli Risberg tuovat syksyllä ensi-iltansa saaneen Kosketus-teoksensa Lahden Sokokselle klo 16 alkaen.

Tapahtuman tarkoituksena on tuoda tanssia ihmisten keskuuteen sekä ilahduttaa tanssivien luukkujen välityksellä myös sellaisia ryhmiä, jotka tavallisesti eivät pääse tanssiesityksiä näkemään. Joulukiireiden keskelle tuodut esitykset kutsuvat pysähtymään hetkeksi ja nauttimaan tanssin elämyksellisyydestä sielläkin, missä tanssia ei välttämättä ennen ole totuttu näkemään.

Tanssiva joulukalenteri on tanssin valtakunnallisen aluekeskusverkoston sisällä syntynyt jouluinen tanssitapahtuma, jota järjestetään tänäkin vuonna ainakin Läntisen ja Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksen toiminta-alueilla.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy osoitteesta www.sisasuomentanssi.fi/hame/tanssiva-joulukalenteri, jonne päivitetään myös kaikki avattavat luukut aika- ja paikkatietoineen.

Lisätiedot:
Kirsi Soini
Tuotanto- ja markkinointiassistentti
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
044 023 8138 / kirsi.soini@sisasuomentanssi.fi

Pirkanmaa ja Häme

Toiminnanjohtaja
Piia Kulin
gsm. 050 552 1138
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Postiosoite:
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere