Tanssivan joulukalenterin luukut julkaistu – muutos aikatauluun Lahdessa

Päijät-Hämeen Tanssivan joulukalenterin ensimmäisen luukun esitysaika on muuttunut. Nadja Pärssisen ja Meri-Tuuli Risbergin Kosketus -luukku avataan Lahden Sokos-tavaratalossa perjantaina 2.12.2011 klo 12.30 alkaen.

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus järjestää Tanssivan joulukalenterin vuosittain Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Tapahtuma tuo tanssia ihmisten keskelle ja erilaisten erityisryhmien ulottuville. Tämän vuoden kaikki luukut sekä Kanta- että Päijät-Hämeessä on nyt julkaistu ja löytyvät Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksen nettisivuilta: www.sisasuomentanssi.fi/hame/tanssiva-joulukalenteri

Tänä vuonna tanssivilla luukuilla halutaan ilahduttaa erityisesti sellaisia ryhmiä, jotka eivät ehkä tavallisesti pääsisi tanssiesityksiä näkemään. Kanta-Hämeen Tanssivan joulukalenterin ensimmäinen luukku avataan Hämeenlinnan Koivikko-kodilla 2.12. ja tanssiesityksiä nähdään myös mm. Kanta-Hämeen keskussairaalalla 5.12., Hämeenlinnan työvoimatoimistolla 7.12. ja Hämeenlinnan terveyspalveluiden pääterveysasemalla 12.12. Päijät-Hämeessä ilahdutetaan esimerkiksi Päijät-Hämeen keskussairaalan lastenosaston potilaita torstaina 8.12. Lahden keskustan alueella töihin kiiruhtavat voivat törmätä aamutonttuihin 9. ja 16.12. klo 7.00 alkaen.

Tanssivan joulukalenterin luukkuja ovat tuttuun tapaan toteuttamassa kanta- ja päijäthämäläiset tanssin ammattilaiset.

Kanta-Hämeen luukut löytyvät osoitteesta http://www.sisasuomentanssi.fi/hame/ei-kategoriaa/kh_luukut_2011/

Päijät-Hämeen luukut löytyvät osoitteesta http://www.sisasuomentanssi.fi/hame/ei-kategoriaa/paijat-hameen-luukut-2011/

Lisätietoa:

Kirsi Soini
tuotanto- ja markkinointiassistentti
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
044 023 8138
kirsi.soini(a)sisasuomentanssi.fi

Pirkanmaa ja Häme

Toiminnanjohtaja
Piia Kulin
gsm. 050 552 1138
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Postiosoite:
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere