TANSSIN PÄIVÄN TAPAHTUMA HÄMEENLINNAN TORILLA 29.4.2016

Tiedote 17.4.2016                                                                                                                                                                                                                                                          julkaisuvapaa

 

Kansainvälistä Tanssin päivää juhlistetaan Tanssin päivän tapahtumalla Hämeenlinnan torilla 29.4.2016 klo 17.00 alkaen. Tapahtumassa ovat tänä vuonna esityksillään mukana Sibelius- opisto, Vanajaveden opisto, Bellazes, Pivotkerho, Carmenin Kenkä, Hämeenlinnan Tanssi- ja Liikuntakeskus, Hämeenlinnan kansantanssinuoret, Eetu Päivinen ja MyFlow. Tämän vuoden Tanssin päivän julistuksen lukee Hämeenlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu sekä liikunta- ja urheiluvaikuttaja Sari Rautio. Tapahtumassa jaetaan myös Tanssin päivän ruusu ansioituneelle hämäläiselle tanssivaikuttajalle. Tapahtuman lopuksi tanssitaan yhteistanssi.

Kansainvälistä tanssin päivää vietetään 29.4. tanssin uudistajana tunnetun Jean-Georges Noverren (1727-1810) syntymäpäivänä. Kansainvälisen Teatteri-instituutin tanssikomitea nimesi huhtikuun 29. päivän Kansainväliseksi tanssin päiväksi vuonna 1982. Suomessa tanssin päivää on vietetty jo vuodesta 1981 lähtien. Hämeenlinnassa tanssin päivän tapahtuman järjestää Hämeenlinnan seudun tanssin ammattilaiset ry / Sisä-Suomen tanssin aluekeskus.

Lisätietoja tapahtumasta: hsta@sisasuomentanssi.fi tai Heidi Wasko 040 5705624.

www.facebook.com/events/266714333671057                                                                                                                                                                                    www.facebook.com/hmlseuduntanssinammattilaiset                                                                                                                                                                                www.sisasuomentanssi.fi/kanta-hame

 

 

Pirkanmaa ja Häme

Toiminnanjohtaja
Piia Kulin
gsm. 050 552 1138
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Postiosoite:
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere