Tanssin päivän tapahtuma 28.4.2017

KUTSU 2017

Hei Kanta-Hämeen tanssintekijä! Kutsumme sinut osallistumaan Tanssin päivän tapahtumaan Hämeenlinnan torille perjantaina 28.4.2017 klo 16.30. Tapahtuma järjestetään Hämeenlinnassa jo seitsemättä kertaa. Tapahtuman kesto on noin 60 minuuttia ja sen avaa tanssin päivän julistus.

Tapahtuman tarkoituksena on koota Kanta-Hämeen tanssintekijät yhteen juhlimaan tanssia. Torilla tanssitaan tänäkin vuonna yhteistanssi ja tällä kertaa yhteistanssiksi valikoitui Suomi 100 -hengessä Koko Suomi Tanssii -kampanjan Showtanssi, jonka jokainen voi itse opetella suomitanssii.fi -sivustolta. Ryhmien ohjaajat voivat tulla myös yhdessä harjoittelemaan koreografiaa 9. ja 16.3. klo 11-12 Sibelius-opiston tanssisaliin. Koreografia on vapaasti muokattavissa tanssijoiden taitotason mukaan.
Lisäksi voit esittää oman koreografian ryhmäsi kanssa. Tanssin maksimipituus on 3 minuuttia. Nuorten tanssijoiden on hyvä olla kouluikäisiä mutta yläikärajaa osallistumiselle ei ole. Ryhmien omat tanssit esitetään torin lavalla ja yhteistanssi torikiveyksellä lavan edessä. Jokaisella yhteisöllä on aikaa n. yksi minuutti kertoa toiminnasta ja/tai esitettävästä tanssista. Jokainen yhteisö juontaa omat tanssinsa. Tänäkin vuonna toivomme mukaan eri-ikäisiä tanssijoita ja laajaa tanssityylien kirjoa! Ilmoittautumisajan jälkeen osallistujille lähetetään infokirje tapahtuman kulusta.

HUOM! Toimita omassa esityksessänne käytettävä musiikki sähköpostin liitetiedostona mp3-muodossa hsta@sisasuomentanssi.fi. Esitykset saavat olla maksimissaan kolme minuuttia pitkiä. Yhdestä koulusta / yhdeltä koreografilta voi esiintyä lavalla vain yksi ryhmä. Yhteistanssiin voi osallistua mielellään useampikin ryhmä.
Tanssinopettajan vinkki: Käytä tanssin päivän yhteistanssikoreografiaa alkulämmittelynä kaikilla tanssitunneilla loppukevään ajan aina tanssin päivän tapahtumaan saakka. Näin oppilaat osaavat koreografian hyvin ulkoa ja sitä on mukava mennä esittämään. Tapahtuma on upea tilaisuus oppilaille nähdä mitä kaikkea tanssin saralla tapahtuu tällä alueella. Tapahtuma on lämminhenkinen ja se tuo upealla ja ainutlaatuisella tavalla alueemme tanssintekijät yhteen.

Ilmoittauduthan 31.3.2017 mennessä Katarina Teperi/ hsta@sisasuomentanssi.fi
Solistin tai tanssiryhmän / -koulun nimi:
Vastuuhenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite:
Arvioitu osallistujamäärä:
Mikäli osallistutte myös omalla koreografialla:
Koreografin nimi:
Esityksen nimi:
Esityksessä käytettävän musiikkikappaleen nimi ja esittäjä:
Laita myös ohjeistus, tuleeko lavalle ensin tanssijat, vai lähteekö musiikki ensin. Kappaleen pitää olla valmiiksi feidattuna, mikäli kappaletta ei esitetä kokonaisuudessaan!

Huom. Mikäli haluat, että logonne on esillä tapahtumajulisteessa, liitä se mukaan viestiin.
Osallistujille lähetetään infokirjeen liitteenä kuvauslupa jaettavaksi osallistujille. Ne tuodaan Tanssin päivän tapahtuman järjestäjälle. Voimme helposti jättää julkaisematta tai kuvaamatta sellaisten ryhmien omat tanssit lavalla, joissa on mukana kuvaamisen kieltäneitä tanssijoita. Ilmoita tästä etukäteen, mikäli ryhmää ei saa valokuvata tai videoida. Jos tanssija ei anna kuvauslupaa, hän ei valitettavasti voi osallistua yhteistanssiin, koska yhteistanssissa tanssijoita on niin paljon, että yksittäisten tanssijoiden etsiminen massasta on liian työlästä yhdistyksen resursseilla. Toivottavasti ymmärrätte ja keskustelette asiasta tanssijoiden kanssa.

Tervetuloa mukaan!

Pirkanmaa ja Häme

Toiminnanjohtaja
Piia Kulin
gsm. 050 552 1138
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Postiosoite:
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere