Tanssin päivän tapahtuma 27.4.2018

Hämeenlinnan torilla juhlitaan taas kansainvälistä Tanssin päivää. Tänä vuonna kahdeksatta kertaa järjestettävä tapahtuma on perjantaina 27.4. klo 17.30 alkaen ja teemana on karnevaalit. Tapahtuma kestää noin tunnin ja sinä aikana päästään ihastelemaan kantahämäläisten tanssintekijöiden esityksiä. Tapahtuman lopuksi tanssitaan yhteistanssi, karnevaalisamba johon tänä vuonna kukin osallistuja saa tehdä omanlaisensa tanssin.

HSTA ry:n logo

logo

Käyntikortti- teos

Ensi-ilta Hämeenlinnan teatterin Verstas- näyttämöllä 1.12.2016 klo 19.00.
Lipunmyynti alkaa 1.11.2016, ti-pe klo 16-19 Sibelius- opiston tanssisali.
Liput 5 €.

Teosesittely:
Käyntikortti on viiden kanta-hämäläisen tanssijan omakohtainen koreografia siitä mistä heidät tunnetaan ja mistä he haluavat olla tunnettuja.
Siinä missä hämäläisyyteen liitetään ajatus hitaudesta, osoittavat viisi eri tanssilajin konkaria kykynsä nopeudessa ja tehokkuudessaan. He esittelevät itsensä konkreettisesti siinä valossa, vaatteessa ja liikkeessä jossa haluavat tulla nähdyksi ja ovat ylpeitä siitä. Kollaasimainen teos leikkii aikamme leikkiä- sitä, kuinka meidän on osattava kertoa itsestämme mahdollisimman paljon, mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Koreografi: Hanna Brotherus on helsinkiläinen koreografi, joka tunnetaan erityisesti työstään erilaisten ja eri ikäisten ihmisryhmien parissa. Hänen koskettavia ja toivoa luovia näyttämöteoksia on esitetty mm. Suomen Kansallisteatterissa ja Helsingin kaupunginteatterissa.

Hämeenlinnan seudun tanssin ammattilaiset ry:n tanssijat: Anna Haaranen, Hanna Häyrynen, Kati Mäkelä, Marjuska Santala, Heidi Wasko

Yhteistyössä: Taiteen edistämiskeskus, Sibelius- opisto ja Sisä-Suomen tanssin aluekeskus

 

HSTA ry aloittaa toimintansa

Hämeenlinnan seudun tanssin ammattilaiset ry jatkaa Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksen vuodesta 2007 toimineen Kanta-Hämeen työryhmän toimintaa. HSTA ry vastaa tanssin aluekeskuksen toiminnnasta, toteutuksesta ja kehittämisestä Kanta-Hämeessä vuodesta 2015 eteenpäin.

Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksen toimisto Liikelaiturilla

Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksen toimisto sijaitsee Tampereen Yliopistonkadulla. 20.12.2013 lähtien voimassa oleva osoite on:

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere

Samassa osoitteessa sijaitsee aluekeskuksen harjoitus- ja esitystila Liikelaituri.

Pirkanmaa ja Häme

Toiminnanjohtaja
Piia Kulin
gsm. 050 552 1138
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Postiosoite:
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere