Organisaatio

Kaksi Tanssin Keskusta

Sisä-Suomen tanssin aluekeskusta hallinnoi Pirkanmaan Tanssin Keskus ry. Toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta Kanta-Hämeessä vastaavat Hämeenlinnan seudun tanssin ammattilaiset ry (HSTA ry) ja Päijät-Hämeessä Lahden seudun tanssin ammattilaiset ry (LaSTA ry) yhteistyössä aluekeskuksen toiminnanjohtajan kanssa. Keski-Suomessa toimintaa suunnittelee ja organisoi Keski-Suomen Tanssin Keskus ry ja sen asettama taiteellinen toimikunta yhdessä toiminnanjohtaja Pauliina Lapion kanssa.

Tanssin aluekeskusten toiminnan rahoitus muodostuu opetusministeriön ja kuntien tuesta, jota täydentävät projektikohtaiset avustukset ja erilaiset yhteistyösopimukset. Yhteistyötä tehdään useiden alueella toimivien tanssin ammattilaisten, pienryhmien ja yhdistysten, sekä muiden festivaalien kanssa.

Aluekeskus koordinoi

Aluekeskuksen toiminnanjohtaja Piia Kulin organisoi ja koordinoi tapahtumia Pirkanmaalla ja Hämeessä. Lisäksi toiminnanjohtaja välittää työtilaisuuksia yhteistyössä alueiden tanssi- ja kulttuuritoimijoiden kanssa ja toimii yhteyshenkilönä tilaajien ja toteuttajien – kouluttajien, koreografien ja esiintyjien – välillä. Alueelliset yhdistykset hoitavat lisäksi tiedotusta, markkinointia ja tapahtumien tuottamista.

Pirkanmaa ja Häme

Toiminnanjohtaja
Piia Kulin
gsm. 050 552 1138
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Postiosoite:
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere