LOKATANSSIT 5 vuotta

LOKATANSSIT- Nykytanssitapahtuma, joka juhlii 5-vuotisjuhlaansa Pikkuteatterilla lauantaina 6.10.2018

Lokatanssit -nykytanssitapahtuma viettää 5-vuotisjuhlaansa Lahden Pikkuteatterilla lauantaina 6.10.2018. Illassa nähdään Leena Keizerin ​teos Otteita, Niina Rajaniemen Loopperi ​ja innerdinnerinnoventin OLENNAISTA-demo​.

Ensimmäinen LOKATANSSIT toteutui 30.10.2014 Lahden Pikkuteatterissa. Nykytanssiryhmä innerdinnerinnovent aloitti tapahtuman järjestämisen, jotta paikallisten tanssin ammattilaisten teoksia saataisiin yleisölle esitettäväksi ja nykytanssin tunnettavuus lisääntyisi Lahden alueella. Vuonna 2015 tapahtuma järjestettiin ravintola Tirrassa. Lahtelainen tanssitaiteilija Meri-Tuuli Risberg järjesti tapahtumaa vuodet 2016 ja 2017 Salpauksen Sirkuskeskuksella yhteistyössä mm. Lahden seudun tanssin ammattilaiset ry:n kanssa. Vuonna 2018 tapahtuman tuotannosta vastaavat tanssitaiteilijat Lotta Halinen, Meri-Tuuli Risberg ja Heini Tuoresmäki.

Tänä vuonna tapahtuma juhlii 5-vuotisjuhlaansa! Nykytanssille ja tanssin ammattilaisille on luotu hieno, ainutlaatuinen tapahtuma, joka jatkuu ja kehittyy Lahdessa.

Tervetuloa nauttimaan tanssitaiteesta!

Pikkuteatteri Loviisankatu 8, Lahti
6.10.2018 klo 16
Liput 5/10€, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi
Vain käteinen
Iippuvaraukset: lokatanssit@gmail.com

Illan esitykset:
Leena Keizer – Otteita
Niina Rajaniemi – Loopperi
innerdinnerinnovent – OLENNAISTA-demo

Juliste: Meeri Lehto
Kuva: Christoph Bader

Pirkanmaa ja Häme

Toiminnanjohtaja
Piia Kulin
gsm. 050 552 1138
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Postiosoite:
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere