Filter


Kuka on Sonja Pälli? Entä Milla Järvinen? Millainen on Eliel Tammiharju?

FILTER on liikkeellinen ja äänellinen tutkielma minäkuvan muodostumisesta 2000-luvulla. Se tutkii ympäristön, sosiaalisen median pyhän sanan ja oman menneisyyden vaikutusta suhteessa nykyhetkeen. Teos tarkastelee toisen ihmisen tekojen sekä sanojen merkityksiä ja seurauksia nuoruuden ajan kokemuksissa suhteessa aikuisuuteen. Ulkoiset ärsykkeet ja henkilökohtainen sisin käyvät jatkuvaa keskustelua minuudesta: Kuka olen? Millainen olen? Millainen haluan olla? Miten muut minut näkevät ja kokevat?

Sirkustaiteilija Järvinen ja tanssija, tanssinopettaja Pälli ovat tunteneet yli kaksikymmentä vuotta ja heillä on toisistaan tietynlainen käsitys ihmisenä ja taiteilijana. Ihminen elää jatkuvassa muutoksessa suhteessa omiin tunteisiinsa ja ajatuksiinsa, onneksi. Tämän myötä Pälli ja Järvinen, kaksi ystävää, päättivät tutustua toisiinsa uudelleen. Mitä siitä syntyy vai syntyykö mitään?

FILTER on ilakoiva riemujuhla, Vapaustanssi, jossa yhdistyy liikkeen vapaus, maassa ja ilmassa, ei kenenkään maalla. Siinä hyvästellään entinen, tunnettu, tiedetty minä. Toivotetaan tervetulleeksi tuntematon sisin, joka on meissä jokaisessa syntymästä lähtien.

Mitä jos riitän tällaisena?

25.10.2018 klo 19 Ensi-ilta
27.10.2018 klo 19
28.10.2018 klo 15

Pikkuteatteri, Loviisankatu 8, 15100 Lahti

Liput 15/8€ (lapset alle 12-vuotta, opiskelijat, eläkeläiset, esittävän taiteen ammattilaiset)

Lippuvarukset:
filter.tahanasti(at)gmail.com tai 045 699 1600

Kurkkaa traileri:

https://www.facebook.com/events/2154180434909590/

Pirkanmaa ja Häme

Toiminnanjohtaja
Piia Kulin
gsm. 050 552 1138
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Postiosoite:
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere