Organisaatio

Kaksi Tanssin Keskusta

Sisä-Suomen tanssin aluekeskusta hallinnoi Pirkanmaan Tanssin Keskus ry. Toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta Pirkanmaalla ja Hämeessä vastaavat Päijät-Hämeessä Lahden seudun tanssin ammattilaiset ry (LaSTA ry), Kanta-Hämeessä Hämeenlinnan seudun tanssin ammattilaiset ry (HSTA ry) ja Pirkanmaan suunnittelutyöryhmä yhteistyössä aluekeskuksen toiminnanjohtajan kanssa. Keski-Suomessa toimintaa suunnittelee ja organisoi Keski-Suomen Tanssin Keskus ry ja sen asettama taiteellinen toimikunta yhdessä toiminnanjohtaja Pauliina Lapion kanssa.

Tanssin aluekeskusten toiminnan rahoitus muodostuu opetusministeriön ja kuntien tuesta, jota täydentävät projektikohtaiset avustukset ja erilaiset yhteistyösopimukset. Yhteistyötä tehdään useiden Pirkanmaan tanssikentällä toimivien tanssin ammattilaisten, pienryhmien ja yhdistysten, sekä muiden festivaalien kanssa.

Aluekeskus koordinoi

Aluekeskuksen toiminnanjohtaja Piia Kulin organisoi ja koordinoi tapahtumia Pirkanmaalla ja Hämeessä. Lisäksi toiminnanjohtaja välittää työtilaisuuksia yhteistyössä alueiden tanssi- ja kulttuuritoimijoiden kanssa ja toimii yhteyshenkilönä tilaajien ja toteuttajien – kouluttajien, koreografien ja esiintyjien – välillä.

Pirkanmaa ja Häme

Toiminnanjohtaja
Piia Kulin
gsm. 050 552 1138
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Postiosoite:
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere