Tanssiva joulukalenteri 2017

Vuoden 2017 tanssiva joulukalenteri alkaa taas 6.12. perinteisellä itsenisyyspäivän Valo-luukulla. Tänä vuonna kalenterissa nähdään Valo-luukkun lisäksi tanssivia Tositonttuja sekä vapaasti leijailevia hiutaleita.

Joulukalenteri huipentuu yhteistyöhön Lahti Gospel kuoron kanssa. Ennen kuoron joulukonserttia Valohiutale toivottaa yleisön tervetulleeksi konserttiin Ristinkirkon portailla.

Tule mukaan seuraamaan tanssin taikaa ja nauttimaan jouluisesta tunnelmasta!

6.12. Valo
Lotta Halinen, Leena Keizer, Kati Taitonen
Sibeliustalon ranta klo 14.15

13.12. Tositontut
Lotta Halinen, Sonja Pälli
Lahden tori ja Lanunaukio klo 12

19.12. Hiutale
Katri Liikola, Kati Taitonen
Lahden tori ja Lanunaukio klo 12

22.12. Valohiutale
Tanja Huotari, Katja Nihtilä
Ristinkirkon portaat klo 16.30

22.12. Valohiutale
Tanja Huotari, Katja Nihtilä
Ristinkirkon portaat klo 19.30

Tanssiva joulukalenteri

Tanssiva joulukalenteri on jouluinen tanssitapahtuma, jonka ideana on tuoda tanssi ulos perinteisistä esitystiloista sinne, missä kaupunkilaiset päivittäin liikkuvat. Tanssivan joulukalenterin luukuista paljastuu pieniä piristäviä tanssiesityksiä, joihin voit törmätä työmatkalla, kauppareissulla tai vaikkapa ravintolaillallisella. Pysähdy hetkeksi tai katso koko esitys ja ota mukaasi palanen tanssivaa joulun tunnelmaa! Kaikkiin esityksiin on vapaa pääsy.

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus on järjestänyt Tanssivan joulukalenterin vuodesta 2010 lähtien. Voit käydä kurkistamassa edellisten vuosien kalentereita Joulukalenteriarkistossa.

Vuoden 2016 joulukalenterin löydät täältä.

fb_851-e1385553553568

 

Tule mukaan tekemään tapahtumaa kanssamme!

Tanssivan joulukalenterin luukut ovat myös myynnissä. Voit tilata tanssivan luukun omaan käyttöösi, tai antaa tanssivan lahjan haluamallesi kohteelle. Ilahduta henkilökuntaa, asiakkaita tai yhteistyökumppaneitasi, piristä puurohetki tanssivien tonttujen avulla tai lahjoita tanssiesitys päiväkodille, palvelutalolle tai vaikkapa joulutorille. Tule mukaan tekemään kanssamme elävää kaupunkikulttuuria!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä meihin: piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi / 050 552 1138. Luukut ovat myynnissä ympäri vuoden!

Tilaa omasi tai jätä tarjouspyyntö sähköisellä lomakkeella.

Tule tutustumaan luukkuihin tästä!

Vuosien varrella Tanssivassa joulukalenterissa ovat olleet mukana mm. Kanta-Hämeessä ravintola Rosso Hämeenlinna, Hoivia Oy ja Keinusaaren hyvinvointikeskus Keinukamari, sekä Päijät-Hämeessä Lahti Energia, Metsäkeskus ja Lahden Gospelkuoro

***

Tanssiva joulukalenteri on tanssin aluekeskusverkoston sisällä syntynyt tapahtuma, jota järjestetään Lahden ja Hämeenlinnan lisäksi Läntisen tanssin aluekeskusten toiminta-alueella Turussa. Sisä-Suomen tanssin aluekeskus järjestää Tanssivaa joulukalenteria Kanta- ja Päijät-Hämeessä

***


 

Tontut tanssivat lehtien sivuilla

Tanssivan joulukalenterin Aamutontut tanssahtelivat myös lehtien sivuille joulukuussa 2014

Kalenteritontut1

 

Pirkanmaa ja Häme

Toiminnanjohtaja
Piia Kulin
gsm. 050 552 1138
piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Postiosoite:
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere